vineri, 22 octombrie 2010

Portret

De mult n`am mai citit horoscopul,dar mi`a sarit acum in ochii si pentru prima oara m`a nimerit perfect.
"Iubitori si buni sfatuitori

Racii sunt foarte sufletisti prin natura lor, dar sunt si foarte prudenti in relatiile cu necunoscutii. Ei au nevoie de o perioada lunga de timp pana reusesc sa isi deschida inima unor persoane pe care abia le-au cunoscut. Prietenia dintre oameni joaca un rol foarte important in viata Racilor. Ei sunt o prezenta placuta si creeaza o ambianta buna oriunde s-ar afla. Racii leaga prietenii foarte repede cu persoanele din jur. Se apropie destul de mult si intr-un timp scurt de sufletul oamenilor cu care interactioneaza. Daca ai reusit sa le castigi increderea, sunt prieteni loiali, pe care te poti baza in viata. Acestia sunt foarte buni ascultatori, dar si mai buni observatori. Au intotdeauna un sfat bun pentru cei apropiati.Copilarosi, dar saritori

Nativii acestei zodii sunt copilarosi, dar si mamosi. Chiar si adultii sunt copii. Nu de putine ori se retrag repede in carapacea lor cand au probleme. Deseori sunt foarte sensibili, facandu-si enorm de multe ganduri si cateodata, pur si simplu, degeaba. Dar in momentul in care li se cere ajutorul, au intotdeauna o atitudine deschisa.
Negativisti din prea multa grija

Cel mai periculos lucru la Raci este negativismul. Ei nu vor crede niciodata ca poate merge totul ca pe roate si cauta nod in papura la orice. Astfel, ajung in situatii cand incearca sa aiba grija de toti cei care le sunt mai apropiati, ajungand sa devina dependenti de ei. Au o mare nevoie de armonie. Ei sunt nativii din cercul astral cei mai prietenosi si sensibili. Se feresc de persoane agresive, de probleme si incearca sa fie consecventi.
Capriciosi in sentimente

Racii isi schimba starea sufleteasca foarte repede. De la sentimentele de bucurie si fericire, pana la tristetea profunda este doar un pas la acesti nativi. Evident, in aceste situatii nu doresc decat sa auda un cuvant dragut din partea celor dragi. "

Foarte adevarat .Arat am avut de punctat.Noapte buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu