miercuri, 16 decembrie 2009

Final Countdown:D

De ce final countdown?Deoarece,fiind clasa a 12 a,aceasta este aproximativ ultima suta de metri in viata de licean.Peste fix 105 zile(calculate exact,cu vacante,weekenduri,fara posibilele greve:P)termin liceul:)
Un an prea stresant,prea aglomerat.Mie una nu mi`a placut deloc a 12 a,degeaba imi spun toti:o sa regreti!,nu e adevarat,eu nu prea am ce regreta.De ce as regreta?Oricum viata nu se opreste odata cu liceul.Vin alte etape si mai interesante si mai placute:P.Facultatea,statul singur,foamne acerba de bani si asa mai departe(sunt exemple generale).Abia astept momentul in care imi voi face ultimele bagaje..Deja imi imaginez cutiile,gentile,pungile in mijlocul camerei si eu...fericita ca in sfarit plec.Unde? Eu zic acum strainatate ,clar,dar nu se stie..poate raman in tara,oricum cea mai buna destinatie pentru mine e: cat mai departe.
Deci pornesc clock`ul..numaratoarea inversa a inceput:de acum e randul meu sa fiu fericita:D

3 comentarii:

  1. ce o sa iti mai blestemi tu zilele ,dupa ce termini liceul :))) sper sa ai blogul si dupaia , sa poti sa recitesti ce am scris ...

    RăspundețiȘtergere
  2. deci nu sunt singura careia ii se pare liceul doar o alta experienta? chiar nu as face tam tam pe liceu... mai ales la ce experienta de liceu am eu... e mai frumos la facultate. viata de student e cea mai minunata!

    RăspundețiȘtergere